сряда, 1 август 2012 г.

GSM аксесоари или от какво се нуждае Вашият телефон


GSM аксесоарите са неизменен спътник на всеки телефон или таблет. Те представляват една необходимост, без която не можем. Аксесоарите могат да бъдат най-различни като защитно фолио за дисплей, калъфи, Bluetooth слушалки, карти памет, стойка за кола, хендсфри и зарядни устройства
Най-често употребявания аксесоар са картите памет. Всеки телефон или таблет разполага с вградена памет, но в много от случеите тя не е достатъчна. В днешно време почти всеки прибягва към увеличаването на тази памет най-често с microSD карти. Те са различни по големина, като най-малката е 1GB, а най-голямата 32GB. Може да намерите и с 2, 4, 8 и 16GB.
Друг много важен аксесоар за Вашият смартфон или таблет е фолиото за дисплей. Чрез употребата му ще предпазите телефона или персоналния си помощник от надраскаване и пръстови отпечатъци. Защитното фолио е с индивидуален размер за всеки модел и се поставя изключително лесно. Протектора няма да замагли видимостта на Вашия смартфон или таблет.
Употребата на калъфи също ще предпази Вашият GSM от удари, влага и надрасквания. Предайте стил на смартфона си като използвате калъфи от естествена кожа или силиконови гърбове. Усетете приятния допир на калъфа в ръката си.

Bluetooth слушалките и хендсфритата са често употребявани. За да слушате любимата си музика без да нарушавате шума на околните използвайте Bluetooth слушалки. Те са изключително удобни и практични в малкия си формат. Хендсфрито е много подходящо за хора, които прекарват по-голямата част от живота си зад волан, но и не само. За по-голям комфорт, докато говорите използвайте handsfree. Със стойката за кола за телефони и таблети много по-лесно ще ги управлявате. Няма да отбивате и да губите ценно време, докато ги настройвате или говорите по телефона.
USB кабела е един много практичен аксесоар, с него лесно ще се свързвате с Вашия лаптоп, компютър или фотоапарат. С TV кабела ще свързвате телевизора си към Вашия телефон. За зареждането им ще Ви помогнат зарядните устройства. Аксесоар, без който не може един телефон. Със зарядното устройство за кола, винаги ще сте спокойни, че имате батерия.
Продукти, които ще са Ви от полза за запазването на Вашия телефон или таблет по-дълго време!

Няма коментари:

Публикуване на коментар